Welkom bij Michael's Residence

Michael's Residence biedt u een exclusieve woonervaring in Brussel door haar luxueuze appartementen die uw privacy garanderen in combinatie met comfortabele en moderne leefruimten.

Alle nieuwe gemeubelde appartementen hebben ramen van vloer tot plafond, van muur tot muur en beschikken over een volledig uitgeruste keuken, moderne woonkamer met terras over de gehele gevelbreedte.

Deze residentie is van topklasse en uitermate geschikt voor veeleisende zakenmensen.

Ideale locatie voor kaderleden en expats. Gelegen op een rustige toplocatie in het hartje van het bruisende Brussel op wandelafstand van de levendige wijk Zavel en de iconische Grote Markt. Bovendien biedt Michael's Residence een gemakkelijke toegang tot de luchthaven, het internationale treinstation en de Europese wijk.

Michael's Residence beoogt in principe lange termijn verhuur, maar desalniettemin zijn een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor korte termijn verhuur, welke tevens online gereserveerd kunnen worden.  

Gratis Wifi & EGW incl.

Gratis draadloos internet wordt aangeboden aan al haar gasten.

Alle onkosten mbt water, electriciteit en gas zijn in de huurprijs inbegrepen.

Lees meer
Gratis Wifi & EGW incl.

Volledig gemeubeld....

Elk appartement beschikt ook over een volledig ingerichte keuken met mooi servies, bestek en glaswerk, Nespresso-apparaat en vaatwasser, digitale tv en andere faciliteiten.

De appartementen beschikken over ingebouwde wandkasten en ander kwalitatief meubilair.

Lees meer
Volledig gemeubeld....